Kedvencekhez adom

Cím

Budaörs, Ürgésdűlő

Szobák száma

6 szoba

Irányár

195.000.000 Ft

Leírás

Budaőrsön a Törökugrató szomszédságában, az Ürgésdűlő részen, panorámás kilátással, 3 szintes, 2 generációs, tripla komfortos, 2006-ban épült, 210 m2-es, medencés családiház eladó. A teraszos kert alsó, utcai részén 2 autó részére, fedett gépjármű beálló és egy tároló épület található. Az épület alsó szintjéhez vezető lépcső mellett érhető el a teraszon elhelyezkedő 33 m3-es fedhető medence gépészete.
Az épület szintenként 70 nm-es-ek, amelyből minden szinten fürdőszoba és összesen 6 hálószoba található. Az alsó két szinten külön konyha teszi több generáció együttélésére alkalmasnak, vagy szeparált részként kiadható, hozam termelő ingatlanná. Az épület középső szintjén a hátsó részen egy hatalmas, fedett terasz csatlakozik, ahol egy fűtött jakuzzi is található. A középső szint nappalijában egy épített cserépkályha teszi hangulatosabbá a tágas teret, aminek a különlegessége, hogy benne egyedileg - pizza készítésére alkalmas - sütő is ízlésesen ki lett alakítva.
Az épület 2006-ban épült, hőszigetelt, redőnyös, cirkófűtéses részben padló és részben radiátoros kialakítással. és korának megfelelően jó állapotú.
Különleges extra ajánlat az eladó részéről – igény szerint –, hogy üzleti lehetőséget is felajánl a környéken hiánypótló melegkonyhás kiszállítást lehetővé téve, teljes gépészet, berendezés kialakításával az alsó szintre. Ezzel a felajánlással nem csupán leendő otthont vásárol az ingatlan jövőbeli tulajdonosa, hanem olyan üzleti lehetőséget is, amely hosszútávon megélhetést biztosíthat számára. Természetesen, ha valaki nem igényli ezt az átalakítást és a berendezéseket, úgy a jelenleg kialakított lakó funkcióval két generációs családi házként átadó

Paraméterek

Település:
2040 Budaörs
Közterület:
Ürgésdűlő
Tranzakció típusa:
Eladó
Ingatlan típusa:
Ház
Alapterület:
210 m2
Szobaszám:
6
CSOK PLUSZ:
Igen
Építés éve:
2006
Telek terület:
680 m2
Állapot:
Jó állapotú
Komfort:
Dupla komfortos
Szintek száma az épületben:
3 szintes
Fűtés:
Gáz - cirkó
Wc és fürdőszoba:
Külön is egyben is
Kilátás:
Panorámás
Suki Ervin
Értékesítő

Suki Ervin

Adatvédelmi tájékoztató megtekintése

Hasonló ingatlanok Eladó Ház, Budaörs

Segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot!