Üdvözöljük a Home & Office Ingatlaniroda weboldalán!

Home & Office Ingatlaniroda 1999-ben alakult. Alapítói hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek az ingatlanértékesítés, az értékbecslés és ingatlan-beruházások területén. E tapasztalatokat hasznosítva, szakképzett munkatársak közreműködésével kínálja az iroda teljes körű szolgáltatásait jelenlegi és jövőbeni ügyfelei számára. 
Cégünk lakások, családi házak, irodák, kereskedelmi és ipari ingatlanok, telkek értékesítésével és bérbeadásával, valamint befektetési tanácsadással foglalkozik.
Alapelvünk, hogy az ingatlanokkal kapcsolatos szolgáltatásokat teljes körűen, egyedi igényeket is kielégítve nyújtsuk ügyfeleink számára. Cégünknél ezért szakmailag felkészült munkatársak állnak rendelkezésre, a megbízó igényeihez és a piaci viszonyokhoz rugalmasan alkalmazkodva segítik ügyfeleinket a számukra megfelelõ ingatlan megtalálásában.
Célunk, hogy szolgáltatásaink színvonalát folyamatosan, ügyfeleink elvárásaihoz igazodva növeljük, ugyanakkor lefedjük az ingatlanpiac szerteágazó szegmenseit. 
Reméljük kínálatunkból Ön is megtalálja az Önnek megfelelõ szolgáltatást.

846
0

Értékesített ingatlan

38
0

Kiadó ingatlanok

12
0

Településrész

3458
0

Elégedett ügyfél

Segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot!