Kedvencekhez adom

Cím

Budapest XI. kerület, Bartók Béla út

Szobák száma

4 szoba
Lift

Parkolás

Közterületen parkolás

Irányár

128.000.000 Ft

Leírás

Eladó a Bartók Béla úton egy belsőépítészeti tervek alapján teljesen újraépített lakás. A felújítást követően még nem lakott benne senki.

A lakás a Szent Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér között, a Gellért hegy lábánál egy gyönyörű, századfordulós, liftes polgári társasházban található. Az utca a kerület kulturális életének központja: a környéken rengeteg galéria és kávézó is megtalálható. A Timeout Magazin a Bartók Béla utat 2019-ben a világ ötven legjobb városrésze közé választotta.

Az épület utcafrontja jó állapotú, a lépcsőház és a belső homlokzatok teljesen felújítottak. A tető cseréje 2021-ben készült, a társasház tervezi a külső homlokzat felújítását is.

Az ingatlant az alapokig visszabontottuk, majd minden apró részletre kiterjedően átalakítottuk. A teljes villamos és gépészeti hálózat megújításra került. Az utcai homlokzaton eredeti külső nyílászárók szerkezetét teljesen megőriztük, azokba hő és hangszigetelő üvegezés került. A bejárati ajtót és a függőfolyosó felőli ablakot fa nyílászáróból újra gyárttattuk az eredeti díszítésekkel megegyezően. A vizesblokkokra nagypolgári hangulatú új tömörfa ajtók kerültek, míg a nappaliból nyíló eredeti háromméteres kétszárnyú elemeket teljesen felújítottuk.

Az ingatlanban külön helyiségben kapott helyett a konyha-étkező és a nappali. A vizesblokk egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszobából áll. A nappaliból két külön nyíló egyenként több mint 20m2-es hálószobát találunk hatalmas gardróbszekrényekkel, könyvespolcokkal.

A múlt iránti tisztelet és az értékek ilyen módon való megőrzése néhol rusztikus, máshol archaikus felhangot kölcsönöz a modern enteriőrnek. Minden helyiségben található egy-egy különleges vagy éppen játékos elem, amitől szerethetővé és otthonossá válik a tér, ugyanakkor a gondosan kiválasztott burkolatok és textúrák egységessé teszik a lakást.

Műszaki tartalom:

•A fűtést egy Viessmann Vitodens 100 kondenzációs gázkazán biztosítja szobánkként vezérelhető radiátoros és a hidegburkolatok alatt padlófűtéssel.
•A hűtésről 4 beltéri egységgel szerelt Daikin hűtő-fűtő klíma gondoskodik.
•A fűtés és hűtés rendszerek mobilapplikációról is bárhonnan vezérelhetőek.
•A lakásban található összes fényforrás LED-es.
•Az arany színű csaptelepek Hansgrohe és Grohe termékek.
•A konyhában AEG gépeket építettünk be, indukciós összevonható zónás főzőlap melyről az elszívót is vezérelhetjük, elektromos sütő gőzfunkcióval, beépített húsmaghőmérővel, 13 terítékes beépített mosogatógép, alul fagyasztós NoFrost technológiás beépített hűtőszekrény.
•A hidegburkolatok az olasz Florim és Mirage cég termékei.
•A melegburkolat tömör tölgyfa chevron mintában.
•A lakástextileket, fürdőszobai kiegészítőket, tálaló és étkészletet a ROOMFIVE biztosította.

Paraméterek

Település:
1111 Budapest XI. kerület
Közterület:
Bartók Béla út
Tranzakció típusa:
Eladó
Ingatlan típusa:
Lakás / Tégla
Alapterület:
90 m2
Szobaszám:
4
Tulajdonjog / bérleti jog:
Tulajdonjog
Költözhető:
azonnal
Állapot:
Felújított
Komfort:
Luxuslakás
Emelet:
2. emelet
Lift:
Van
Fűtés:
Gáz - cirkó
Belmagasság:
3 méter felett
Wc és fürdőszoba:
Külön is egyben is
Honnan nyílik:
Lépcsőházból
Kilátás:
Utcára néző
Tájolás:
északnyugat
Parkolás:
Közterületen parkolás
Extrák:
Gépiesített, Légkondicionáló
Jurák Judit
Értékesítő

Jurák Judit

Adatvédelmi tájékoztató megtekintése

Hasonló ingatlanok Eladó Lakás, Budapest XI. kerület

Segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot!