Kedvencekhez adom

Cím

Budakeszi, Béke utca

Szobák száma

6 szoba

Parkolás

2 állásos garázs

Irányár

215.000.000 Ft

Leírás

Eladásra kínáljuk ezt a lenyűgöző családi házat mindössze 10 km-re a fővárostól, Budakeszi központjában, mégis csendes és forgalommentes környezetben. Az ingatlan tágas és rendezett, 286 m2 alapterülettel rendelkezik, valamint minden olyan tulajdonsággal ellátott, amire egy otthonban vágyik az ember.
A ház egy gyönyörűen füvesített, 752 m2-es, szabályos, rendezett sík telken helyezkedik el. A háromszintes épület földszintjén tágas előszoba, nappali - kijárattal a teraszra és a hátsó kertbe -, 2 hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, konyha kamrával található. A nappaliban egy búbos fatüzelésű kályha biztosítja az egyedi hangulatot.
Az emeleten a fenti előtérből nyílik 3 szoba és egy világos, nagy fürdőszoba sarokkáddal. A fenti szobákból mindkét irányban panorámás teraszokra juthatunk.
Az alagsorban sportszoba, tároló, gázkazán és tusoló is található, valamint egy két autó befogadására alkalmas dupla garázs.
A fűtést gázkazán és radiátorok biztosítják, ami kétgenerációs besorolású, így a ház gázfogyasztás szempontjából, a téli időszakban is alacsony fenntartási költségű. A telken automata öntözőrendszer gondoskodik a gondozott kert, gyep, bokrok, virágzó növények és haszonkert vízellátásáról.
Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, a főbb közlekedési pontok közelében: a fő utca és a 22-es kék busz mindössze 7 percre található, a Széll Kálmán tér pedig 8 km-re fekszik, így könnyedén elérhető tömegközlekedéssel is a főváros.
Az ingatlan tehermentes és rövid határidővel költözhető. A ház megfelel a jelenlegi állami támogatásoknak (CSOK), így ideális választás lehet a most piacra lépő családok számára is.
Amennyiben kérdése van vagy az ingatlant szeretné megtekinteni, kérem, keressen bennünket. Időpont egyeztetés céljából akár hétvégén is állunk rendelkezésére.

Paraméterek

Település:
2092 Budakeszi
Közterület:
Béke utca
Tranzakció típusa:
Eladó
Ingatlan típusa:
Ház / Családi ház
Alapterület:
286 m2
Szobaszám:
6
Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül
Telek terület:
753 m2
Állapot:
Jó állapotú
Komfort:
Dupla komfortos
Szintek száma az épületben:
2 szintes
Fűtés:
Gáz - cirkó
Wc és fürdőszoba:
Egy helyiségben
Erkély:
Igen
Akadálymentesített:
Nem
Kilátás:
Kertre, parkra néző, Panorámás
Parkolás:
2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban:
Igen
Extrák:
Terasz, Alacsony rezsi, Pince, Cserépkályha, Tehermentes, Beépített konyha, Gépiesített
Suki Ervin
Értékesítő

Suki Ervin

Adatvédelmi tájékoztató megtekintése

Hasonló ingatlanok Eladó Ház, Budakeszi

Segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot!