Ár: 215.000.000 Ft(551.806 €) Azonosító: 309327   


Eladó:
Suki Ervin
Értékesítő

+36-70-430 9377
suki.ervin @ flatmanagement.hu
Ingatlan adatok:
Vételár:215.000.000 Ft
(551.806 €)
Elhelyezkedés:2092 Budakeszi
Béke utca
Tranzakció típusa:Eladó
Ingatlan típusa:Ház / Családi ház
Alapterület:286 m2
Szobaszám:6
Költözhető:kevesebb mint 3 hónapon belül
Telek terület:753 m2
Állapot:Jó állapotú
Komfort:Dupla komfortos
Szintek száma az épületben:2 szintes
Fűtés:Gáz - cirkó
Wc és fürdőszoba:Egy helyiségben
Erkély:Igen
Akadálymentesített:Nem
Kilátás:Kertre, parkra néző
Panorámás
Parkolás:2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban:Igen
Extrák:Terasz
Alacsony rezsi
Pince
Cserépkályha
Tehermentes
Beépített konyha
Gépiesített
Eladásra kínáljuk ezt a lenyűgöző családi házat mindössze 10 km-re a fővárostól, Budakeszi központjában, mégis csendes és forgalommentes környezetben. Az ingatlan tágas és rendezett, 286 m2 alapterülettel rendelkezik, valamint minden olyan tulajdonsággal ellátott, amire egy otthonban vágyik az ember.
A ház egy gyönyörűen füvesített, 752 m2-es, szabályos, rendezett sík telken helyezkedik el. A háromszintes épület földszintjén tágas előszoba, nappali - kijárattal a teraszra és a hátsó kertbe -, 2 hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, konyha kamrával található. A nappaliban egy búbos fatüzelésű kályha biztosítja az egyedi hangulatot.
Az emeleten a fenti előtérből nyílik 3 szoba és egy világos, nagy fürdőszoba sarokkáddal. A fenti szobákból mindkét irányban panorámás teraszokra juthatunk.
Az alagsorban sportszoba, tároló, gázkazán és tusoló is található, valamint egy két autó befogadására alkalmas dupla garázs.
A fűtést gázkazán és radiátorok biztosítják, ami kétgenerációs besorolású, így a ház gázfogyasztás szempontjából, a téli időszakban is alacsony fenntartási költségű. A telken automata öntözőrendszer gondoskodik a gondozott kert, gyep, bokrok, virágzó növények és haszonkert vízellátásáról.
Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, a főbb közlekedési pontok közelében: a fő utca és a 22-es kék busz mindössze 7 percre található, a Széll Kálmán tér pedig 8 km-re fekszik, így könnyedén elérhető tömegközlekedéssel is a főváros.
Az ingatlan tehermentes és rövid határidővel költözhető. A ház megfelel a jelenlegi állami támogatásoknak (CSOK), így ideális választás lehet a most piacra lépő családok számára is.
Amennyiben kérdése van vagy az ingatlant szeretné megtekinteni, kérem, keressen bennünket. Időpont egyeztetés céljából akár hétvégén is állunk rendelkezésére.